2016 Flyball Wedstrijd

3.04.2016

Vandaag flyball wedstrijd bij Bandits, maar deze keer niet in Mechelen, maar in de Manege Waterhof in Lubbeek.
Dus voor 5 van de 6 honden, een eerste wedstrijd binnen.
Luna en Anka, hun eerste wedstrijd, maar ze hebben dat allemaal heel goed gedaan, zowel de nieuw Luna en Anka  als onze andere borders Fraya, Keira, Lila en Lexis, wij zijn echt trots op jullie, ook Vanessa, onze nieuwe ballenlader en Lucia onze nieuwe ballen raper.
Het was een plezante dag, het weer zat goed mee, en wij hebben heel veel bezoek gehad.
Iedereen heel erg bedankt om te komen supporteren
In de voormiddag 2de plaats en namiddag 3de plaats, en wij zijn heel tevreden
Ook dank aan de club Bandits voor de goede ontvangst, wij komen zeker terug
*****************************************************************************************************************************************************
26.06.2016
Omdat we steeds heel vriendelijk en goed ontvangen worden bij Lupus mochten we zeker deze wedstrijd niet missen.
Toen we de divisie indeling aankregen, wisten we dat het heel spannend ging worden,  Luna kon  niet mee, en ondertussen is ons Fraya al 10 jaar geworden.
Op zaterdag avond werd het weekend al ingezet, met Heidi die op bezoek kwam, en Vanessa die ook bleef overnachten zoals wij, het was echt een toffe avond, weer veel te snel heel laat.
Zondag morgen was iedereen al vroeg aanwezig en  Lorby liep de allereerste wedstrijd, en Gilbert was zijn begeleider, we hoopte dat hij niet te veel fouten ging maken, en  Lorby  heeft dat super gedaan, hopelijk mogen we hem in de toekomst nog mee nemen.
En natuurlijk ook Fraya, Keira, Lexis, Lila en Anka waren super  goed
In de voormiddag was onze tijd niet zo geweldig, maar namiddag, hebben we toch een mooie 4de plaats gehaald.
*******************************************************************************************************************************************************
7.08.2016
Hier kijken wij elke jaar naar uit, de wedstrijd in Geel hondenschool Holven.
We hadden op vrijdag al de camper naar daar gedaan, maar zelf konden wij niet blijven, omdat er te veel borders op logement waren.
Zaterdag avond zijn wij terug gegaan om van de lekker bbq te eten, en na een paar pintjes,zijn we toch maar terug naar huis gegaan.
Op zondag hebben we gans de dag heel veel bezoek gehad, en het was weer zeer spannend, in de voormiddag hebben wij een mooie 3de plaats gelopen.
En namiddag hebben wij wel enkele fouten gemaakt, waardoor we een 5de plaats hadden.
Maar al de borders hebben heel goed hun best gedaan, en dat waren Fraya, keira, Lila, lexis, Lorby en Luna
*******************************************************************************************************************************************************

4.09.2016

Flyball wedstrijd in Hasselt, deze keren hadden wij ons ingeschreven met 2 teams, om onze nieuwe hondjes het wedstrijd gevoel te geven.
Ons Fraya is in januari al 10 geworden, en om haar wat te sparen, liep ze mee in ons nieuwe team.
In ons eerste team ’tkruierke 1 liepen mee, Lila, Lexis, Lorby, Keira, Luna en Ziggy
Ziggy liep de allereerste keer een wedstrijd mee, en deed dat redelijk goed.
Maar er werden toch wel wat fouten gemaakt, en we waren juist niet snel genoeg.en belande op een 5de plaats
In ons tweede team ’t Kruierke 2 liepen mee, Fraya, Hestia, Laïs, zij hebben in verleden al veel wedstrijden mee gelopen en maken geen fouten, Magic had al eens een wedstrijd gelopen, maar liep er toen steeds naast de horders , als hij terug kwam, we hebben hier zo op getraind, en op de training ging alles prima, maar op de wedstrijd gaat hij er steeds terug naast lopen.
Ook Totti en James, gingen er af en toe naast, waardoor we een 6de plaats hadden.
Ook hebben we ondervonden, dat we voor 2 teams , met de weinig werkende mensen waren, om naar de wissels te zien en ballen op te rapen, we danken Bruno, die een paar keer ons geholpen heeft, om naar de wissels te zien.
We hopen dat we volgende keer beter scoren
***********************************************************************************************************************
18.09.2016

Omdat Dirk met Lexis niet kon mee doen, hebben wij deze keer op de flyball wedstrijd bij de BBCC een uitbreektijd door gegeven, en hiermee kwamen we in divisie 4, in de voor middag onze snelste honden eens laten lopen, en we hadden al heel vroeg een beste tijd, niemand heeft het sneller gedaan, waardoor we in de voormiddag een eerste plaats behaalden, met de snelste tijd. We hadden Zigge ook 3 maal laten lopen, maar deze keer ging hij steeds bij het terug komen , naast de horders.wat heel spijtig was. Namiddag ging alles heel goed, en de borders deden hun best, en de baasjes maakten geen fouten, zo belande we in de finale. Bij de finale  verloren we, maar omdat we steeds gewonnen hadden, krijgen wij de herkansing. De eerste run ging al fout, keira liep de laatste horder er naast, dan heeft Steven, met ons Fraya gelopen,  de 2de run was het gelijk, geen punten  dus stonden we nog steeds met 0/1 , we moesten nu goed ons best doen en het werd 1/1 , 2/1  en ja hoor we zijn gewonnen met 3/1, I’m so happy   We did it en we gingen met de beker naar huis, aan iedereen een dikke proficiat , doe zo verder , jullie kunnen het.

dsc_0005
************************************************************************************************************************
25.09.2016
De laatste flyball wedstrijd van het jaar, is voor ons super geëindigd
Bij Brabo is het steeds feest, natuurlijk waren we al van zaterdag avond daar, lekker gaan eten, en het was plezant.
Zondag was het schoon weer, er werd veel gelachen tussen de runs, onze borders waren top, en de baasjes hun wissels waren goed, in de voormiddag zijn we 3de geworden.
En namiddag kon de dag niet meer stuk, we verbeterde onze beste tijd, van 18:43 naar 18:11 en hier mee behaalde wij de 2de plaats, waar we heel blij mee waren,
Bedankt teamgenoten, voor het prachtig flyball jaar.

dsc_00582016-09-1

Translate »